HBE-Ikon-hvit

Tjenester

Brønnboring for drikkevann

Grunnvann

Kildevann kan gjerne ha brukt flere hundre år på å trenge ned i berggrunnen, og dette er naturens egen måte å rense vannet på. Derfor er grunnvannet den reneste drikkevannskilden som finnes i naturen.

Boring av energibrønn

Energiboring

En energibrønn er et borehull i bakken som utnytter bergvarmen ved hjelp av en varmepumpe til oppvarming. Vannet i brønnen er kontaktmediet mellom kollektorslangen og fjellet.

Presisjonsboring av brønn

Presisjonsboring

Hålogaland Brønn- og Energiboring AS foretar alle typer presisjonsboring. Dette passer der en vil unngå å ødelegge terreng eller sprengte grøfter da det ofte kan bli kostbart. Egner seg godt til både privatpersoner og bedrifter

Gjennomføring av veigjennomboring

Veigjennomboring

Hålogaland Brønn- og Energiboring AS har også godt utstyr for veigjennomboring med boreutstyr for hull inntil 220 mm. Her er det ofte lønnsomt og bore et egnet hull i stedet for å grave/sprenge grøft.

Tilleggsutstyr for brønnboring

Tilleggsutstyr

Vi har en rekke tilleggsutstyr vi bruker på våre oppdrag. Vi lager ferdig innredet brønnhus på bestilling. Vi kan tillby Ecofles med varmekabel og nyttig informasjon om pumpe hus.

Fundamentering av bygg

Peling / Fundamentering

Peling er en klassisk metode når man skal lage fundament til følsomme bygg, der jordforholdene er vanskelige eller belastningene er store. Vi bruker stålrørspeler når vi vil påvirke omgivelsene minst mulig

Brønnboring

Fjellbrønn steg for steg

Jeg har bestilt boring av fjellbrønn, hva gjør jeg nå? Dette er nok et spørsmål mange stiller seg og det er du ikke alene om. Derfor ønsker vi med dette skrivet å forklare gangen i boring av en fjellbrønn, steg for steg. Dette er for at alle våre kunder skal kunne føle seg trygge på at investeringen deres foretas riktig, samt at dere kanskje får svar på noen av spørsmålene dere sitter med.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle