Veigjennomboring

Lønnsomhet

Hålogaland Brønn- og Energiboring AS har også godt utstyr for veigjennomboring med boreutstyr for hull inntil 220 mm. Her er det ofte lønnsomt og bore et egnet hull i stedet for å grave/sprenge grøft og således hindre/stoppe trafikkerte områder.

Miljø

Gjennom en slik operasjon gir borehull minimalt terrenginngrep, øvrige hindringer som eks. vis naturen selv har laget, eller bebyggelse som er tilstede, gjør også veigjennomboring et godt alternativ.

Utstyret vi har gir oss anledning til og bore hull i riktig posisjon til eksempelvis utarbeidet profillinje og i en dimensjon inntil 220 mm i ønsket vinkel.

Bruksområder/bransjer

Veigjennomboring brukes ofte for ulike oppdrag til eksempelvis rørtrekk/kabel etc., slik som oppdrag vi utfører for Bravida, Statens Vegvesen og private entreprenører, samt bredbåndsselskap som har dette behov.

Kontakt oss angående vei-gjennomboring

Ta kontakt for mer informasjon og en eventuell befaring med påfølgende tilbud.

Gratis befaring

Vi tilbyr gjerne avtale om gratis og uforpliktende befaring for å avtale deres behov. Erfarne fagfolk med lengst erfaring i Nord-Norge sjekker grunnforhold, plassering og gjennomgang før boring. Ta kontakt for en uforpliktende prat.